info@boomuitzendbureau.nl | 073 - 613 05 39

Voor werkgevers

Boom Uitzendbureau als partner
Op zoek naar een geschikte partner voor uw personeelsbeleid? Neem dan contact op met Boom Uitzendbureau. We zijn zéker geen nieuwkomer in de uitzendmarkt en hebben een dijk aan ervaring en een flinke dosis knowhow. Boom Uitzendbureau bemiddelt in vaste en tijdelijke banen voor secretarieel, financieel, commercieel en administratief personeel.

Beleid
Wat ons typeert, is het persoonlijk contact met u als opdrachtgevers. We weten wat een organisatie beweegt en wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Daarop baseren we onze selectie en ons beleid. Zodat we voor u geschikte kandidaten vinden, die aansluiten bij uw organisatie en visie.

Sterk
Goed luisteren is een vereiste, evenals door durven vragen en buiten de gebaande paden treden. Laat dat nu net zijn waar wij sterk in zijn! We hebben een goed geheugen, weten wat er speelt en leeft binnen uw branche en in de regio. Daardoor kunnen we nog beter inspelen op uw vragen en wensen. En vergeet ook niet onze flexibele manier van werken: We bewegen met u mee, zelfs tijdens de zwaarste stormen.

Neem contact op
Neem vandaag nog contact met ons op voor een oriënterend gesprek.
Telefoon 073 - 613 05 39
E-mail info@boomuitzendbureau.nl

“Wij hebben een flexibele manier van werken: We bewegen met u mee, zelfs tijdens de zwaarste stormen.”

Neem contact met ons op
© 2012-2024 | boomuitzendbureau.nl
Webdesign: OK-Design