info@boomuitzendbureau.nl | 073 - 613 05 39

Wie zijn wij

Daniëlle van den Boom is zéker geen nieuwkomer in de uitzendmarkt. Ze verdiende haar sporen reeds bij een grote uitzendorganisatie in de regio ‘s-Hertogenbosch. Daniëlle kent dus de bedrijven in de regio én wat zeker zo belangrijk is: Bedrijven kennen haar! U begrijpt het al: Boom Uitzendbureau gebruikt deze marktkennis en ervaring om alle kansen in de regionale markt optimaal te benutten.”

Door mijn jarenlange ervaring heb ik goed kunnen zien wat werkt. Daar heb ik nu profijt van. Weten wie ik voor me heb, is voor mij heel belangrijk. Of het nu gaat om een opdrachtgever of om een uitzendkracht. Als ik weet wat iemand of iets beweegt en motiveert, kan ik daar nog beter op inspelen. Bij Boom Uitzendbureau gaan we graag net wat verder om die goede relatie in stand te houden. - Daniëlle

Richtingen
Boom Uitzendbureau bemiddelt in vaste en tijdelijke banen voor secretarieel, financieel, commercieel en administratief personeel.

NBBU-Cao
De verloning, uitbetaling en juridisch werkgeverschap worden voor Boom Uitzendbureau verzorgd door ons externe administratiekantoor HelloFlex People 300 BV (KvK 32136746), handelend onder de naam Helloflex People. Helloflex People is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Alle Boom Uitzendbureau uitzendmedewerkers werken dan ook conform de NBBU-CAO.

SNA-keurmerk
Helloflex People BV heeft het betrouwbare SNA Keurmerk NEN 4400-1. Uitzendbureau’s met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, te weten:

  • De identificatie van de onderneming
  • De aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting
  • Loonbetaling niet in strijd met de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag
  • Het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland
  • Het voorkomen van risico’s op aansprakelijkstelling en boetes voortvloeiend uit in- en doorlenen of uitbesteden van werk
  • Dit alles met inbegrip van het administreren en bewaren van vereiste documenten.

Klik hier voor het certificaat.

“Als ik weet wat iemand beweegt en motiveert, kan ik daar nog beter op inspelen” - Danielle van den Boom

Blader door onze vacatures
© 2012-2024 | boomuitzendbureau.nl
Webdesign: OK-Design